Wist je… (4)

... dat meneer Peeters niet alleen de bloemetjes buiten zet op onze school, maar dat hij ze ook binnen zet, in gangen en klassen, en dat hij er zelfs collega's mee durft op te fleuren?

… dat mevrouw Kloek onze drukker werk wil besparen en daarom eens probeerde om haar kopieeropdracht naar de drukker van een andere firma te mailen?

… dat zij verbouwereerd was omdat de kopieën niet op de drukkerij lagen de dag nadien?

... dat 'Ic poghe om 't hoge', de leuze van het college, nog steeds actueel blijkt te zijn?

... en dat sommige leerlingen er echt wel 'bovenuit' springen?

… dat meneer Vanreusel stilletjesaan ster-allures aan het krijgen is? Hij komt één keer op tv in ‘De jaren stillekens’ en in diezelfde week versiert hij nog een heruitzending in ‘Reyers laat’.

… dat we – met zo’n BV op school – binnenkort ‘handtekeningenjagers’ en paparazzi aan de cohe-poort mogen verwachten.

... dat meneer Meeus al sinds de Trophydag aan het trainen is om mee te doen aan de jaarlijkse nieuwjaarsduik aan de kust?

... en dat cohe-leerlingen hun leraars steeds bewonderen, braafjes volgen en zelfs imiteren?

… dat mevrouw Proost van de lagere school onze drukker deed schrikken toen ze zei dat er een leverancier met 3 paletten WC-papier voor de drukkerij stond? Meneer Verherstraeten zag zichzelf al drukken (!?) op al die WC-papiertjes…

… dat het uiteindelijk bleek te gaan om Océ-papier i.p.v. WC-papier?

... dat mevrouw Hermans een lieve klastitularis is, maar dat ze haar leerlingen toch al een keer in de 'ijzige' kou heeft laten staan? ...en dat 5EMT zich op dat moment echt in een hoekje geduwd voelde?

… dat de kans groot is dat mevrouw Heremans (receptie) binnen een 30-tal jaar gaat acteren in de ‘Benidorm Bastards’?

… dat ze onlangs daarvoor de smaak te pakken kreeg?

Er kwam een leerling een nieuw paswoord vragen voor Smartschool. Mevrouw Heremans gaf het woord ‘herfst’. De leerling vroeg na een tijdje: ‘Mevrouw, moet ik dan in de lente het wachtwoord ‘lente’ typen? En de nietsvermoedende leerling kreeg het antwoord: ‘Neen, neem dan ineens maar zomer, dan is het sneller weer warm…’

 

... dat er in het college een aantal nieuwe modetrends gelanceerd zijn? Mevrouw Huysmans draagt tegenwoordig een papieren hoedje, dat gecreëerd is door meneer Vicca. Mevrouw Cornelissen werd toonaangevend op het vlak van schoeisel. Zij lanceerde de - gewaagde - trend om twee verschillende laarzen te dragen. Dit bleek een groot succes te zijn, want zelfs mevrouw Versweyveld volgde enkele weken later haar voorbeeld. We houden u op de hoogte als er nog leerkrachten voor de bijl zijn gegaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s