Freepodium & lentepicknick

Op dinsdag 16 mei was het tijd voor de jaarlijkse lentepicknick en het freepodium. In de voormiddag gingen de lessen gewoon door, maar na het 4de uur ging iedereen met veel plezier op zoek naar een plaatsje op de speelplaats. Ondertussen was het al lekker warm en zaten we gezellig in de zon. Vele klassen spraken onderling af om ieders wat lekkers mee te nemen, o.a. pasta, salade, frisdrank, cake, chips, …

Dan was het tijd voor de acts! Er stonden twee podia klaar met een professionele muziekinstallatie. Om de show vlot te laten verlopen waren er ook 3 presentators (Ruben, Femke en Michiel). Iedereen had de kans om zijn talent te tonen op het grote podium, zo konden wij de talenten op onze school eens bewonderen. Er waren verschillende optredens: zowel zang als muziek, zo waren er die met een karaokenummer meezongen of anderen lieten zich begeleiden door een band, … Dan was er ook iemand die een kort rapnummer bracht en ook meneer Vercammen toonde het beste van zichzelf in een verassende act! Je zag dat iedereen (zowel leerlingen als leerkrachten) zich amuseerde en genoot van de toffe namiddag.

Tijdens deze optreden kon iedereen gezellig van de zon en de sfeer genieten. Je kon ook nog ijsjes, donuts, lolly’s, frisdrank, popcorn, … kopen ten voordele van de Damiaanactie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s