100509 Bar Tropical 2

Omstreeks 14 uur was het zover: de langverwachte plechtige opening en inhuldiging van onze Bar Tropical. Er was natuurlijk pers aanwezig en er waren ook tal van oud-leerlingen uitgenodigd.

De bar was wel al heel de dag open geweest, maar voor de plechtige oHet doorknippen van het lintjepening hadden we even de rolluiken naar beneden gedaan en een lintje opgehangen. Dan mocht de vertegenwoordigster van de leerlingen raad, mevr. Van Den Bosch, speechen. Het was tenslotte de leerlingenraad die met het hele project rond gezonde voeding gestart is en op het idee gekomen is om mee te doen met de wedstrijd van ‘Droom je school’ van Klasse vorig jaar. Hiervoor waren meer dan 1000 scholen ingeschreven en de onze is uitgekozen als winnaar.
Nadat mevrouw Van Den Bosch iedereen die het project mogelijk maakte uitvoerig bedankte, konden we overgaan tot de echte opening.
Ikzelf had de eer om het lintje dat voor de bar gespannen was te mogen doorknippen. Daarna gingen de rolluiken weer omhoog en kon de verkoop van de cocktails weer volop beginnen. De bezoekers die op dit moment aanwezig waren kregen een miniversie van de bekende fruitspies aangeboden. Daarna kon men natuurlijk nog altijd de gewone fruitspies kopen. Het was een heel mooie opening, en we zijn er allemaal zeker van dat de Bar Tropical in de toekomst nog een groot succes zal zijn.

Kristof Buts – 2MWC

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s