100509 Bar Tropical (3)

Met de leerlingenraad startten we een gezond project op. Ons eerste idee was bescheiden, nl. een “fruitsjarret”. Daarna hadden we het idee van een “Bar Tropical”. Hiermee namen we deel aan de wedstrijd “Droom je school”. We wonnen 5000 euro en begonnen aan de realisatie van onze droom.
We lanceerden een enquête waarin de leerlingen hierover hun mening konden geven. Zo kregen we concrete ideeën en voorstellen van de leerlingen zelf. Niet veel later begonnen we uit te zoeken wat de beste locatie was voor onze bar! Eenmaal we die gevonden hadden, begonnen we aan de bouw. Jan, onze klusjesman, deed de bar groeien, week na week. Toen ze af was, leek het een gewoon “houten kot”. Dit vonden we maar niets, dus hebben we het PO-team de opdracht gegeven onze een bar een kleurtje te geven.

De schilders deden hun werk voortreffelijk: we hadden nog nooit zo’n mooie bar gezien.
Vandaag, 9 mei, werd ze officieel geopend. We deelden gratis fruitspiesjes uit om onze bar te promoten. In de bar zelf verkochten we heerlijke coctails en lekkere fruitspiezen. Wij waren allemaal aanwezig bij de opening en het deed deugd om onze droom in realiteit te zien.

De leerlingenraad

geschreven door Stefanie Lathouwers (6MTWE) en Hanne Leysen (3WEA)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s