100509 Leraars gidsen de bezoekers rond de school

We, enkele redactieleden van Schoolkl@p, hebben de doorlopende rondleiding gevolgd.

Als eerste sprongen we binnen bij mevrouw Bakelants, waar we te horen kregen dat TO volgend jaar vervangen wordt door ‘techniek’.  Toen gingen we naar het sportieve gedeelte van de school met mevrouw Rieberghs als gids.

Meneer Maes was ook van de partij: hij wist ons een paar leuke dingen te vertellen over het vak aardrijkskunde en Frans. Ook de leerlingen hebben zich uitgesloofd met verschillende toneeltjes in het Frans.

Toneeltje Frans

Toneeltje Frans

We zijn ook vlug binnengesprongen bij biologie, waar verschillende schedels klaar lagen voor bezichtiging. Bij PO ontbrak een leerkracht, maar we vonden wel prachtige tekeningen, schilderwerkjes en andere kunstwerkjes.

We hebben ook het voorbeeldklasje bezocht waar de leerlingen van het eerste jaar (bijna) altijd les volgen. Ze zitten slechts voor enkele vakken in een ander lokaal.

Ten slotte leidde onze gids ons naar de Bar Tropical, die op het einde van de dag helemaal uitverkocht was. De opening van deze bar  was een groot succes.

Er waren veel inschrijvingen op de opendeurdag volgens M. Van den Bosch ( Ah ja, natuurlijk! “Leo, iedereen komt als de Leo roept.”).

Geschreven door Rik Van Den Bosch en Michelle  Wouters (3WEB)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s