100528 Zaalvoetbalfinale: 6 EMT/LWI/LWE – 6MTWE/LMT

Zaalvoetbalfinale
28 mei 2010, 12.30 u

De spanning was te snijden in de sporthal van het Sint-Jozefscollege. Vandaag stond de zaalvoetbalfinale tussen 6 EMT/LWI/LWE en 6 MTWE/LMT op het programma. Er werd al druk gespeculeerd  over wie de winnaar zou kunnen worden maar er werd geen favoriet naar voren geschoven. Het duel zou beslecht worden in een wedstrijd van 2 keer 10 minuten zonder pauze.

6 MTWE/LMT werd vertegenwoordigd door Jelle Laenen, Steff Verstrepen(keeper), Niels Van Accom, Bert Goossens, Jonas Peeters en Sven Dierckx. Bij 6 EMT/LWI/LWE stonden Dries Van De Sande, Dylan Verschaeren, Joost Van Den Bergh, Ben Jansen, Michael Van Grieken, Jochen Lefèvre en Roy Geerts(keeper)
De match werd geleid door onze leerkracht biologie Ludo De Brandt.

De match werd op gang gefloten en 6 MTWE/LMT nam meteen de match in handen en deze ploeg kwam dan ook al snel 3-0 voor. 6 EMT/LWI/LWE liet het hoofd niet hangen en vocht zich terug in de match, het werd 3-2.

In de 2de helft werd het al snel 4-2 maar daarna kwam 6EMT/LWI/LWE pas echt op kruissnelheid. Ze kwamen terug tot 4-3 en de spanning hing in de lucht. Kort daarna werd de voorsprong opnieuw veilig gesteld , de 5-3 was een feit. 6 EMT/LWI/LWE liet zich niet doen en vocht nog terug tot 5-4. Het bleef spannend met kansen aan beide kanten maar omstreeks 13.00 werd het verlossende signaal gegeven door de scheidsrechter van dienst. 6 MTWE/LMT was de verdiende winnaar !

Voor 6 MTWE/LMT namen Jelle Laenen(2), Niels Van Accom, Bert Goossens en Jonas Peeters de doelpunten voor hun rekening. 6 EMT/LWE/LWI werd nog een beetje geholpen door een owngoal van  Jelle Laenen maar ook  Dries Van De Sande (2) en Ben Jansen deden hun duit in het zakje.
Elke leerling van de ploeg van 6 MTWE/LMT kreeg voor de overwinning een mooie beker aangeboden door de school.
Sven Dierckx – Jonas Peeters – Bert Goossens
Steff Verstrepen – Niels Van Accom – Jelle Laenen

Eén leerling viel nog eens extra in de prijzen, namelijk de Gouden Schoen. Na eindeloze discussies tussen meneer De Brandt en meneer Teppers werd er één naam naar voren geschoven. In tegenstelling tot de vorige jaren was het geen veldspeler met onnoemelijk technische capaciteiten maar dit keer werd het een keeper met superieure reflexen. De Gouden Schoen van dit jaar werd niemand minder dan Steff Verstrepen. Hij heeft zijn ploeg meerdere keren gered van de ondergang en werd daarom dan ook verdiend verkozen tot speler van het jaar.

Steff Verstrepen, onze kersverse Gouden Schoen

Jeff Geudens 6 WEWI

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s